Asiguram montaj, intretinere si service pentru aparate de aer conditionatin judetul Constanta.

Sisteme de climatizare clasa A de energie, pentru toate tipurile de imobil: office sau rezidential. Cu aparatele de aer conditionat livrate si montate de noi, veti putea sa mentineti o temperatura constata in casa sau la birou indiferent de vremea de afara (mai putin in lunile grele de iarna).

 

Oferta Montaj  Imediat 360 lei

Beneficiile sistemelor de climatizare livrate de noi:
Aparate de aer conditionat si accesorii la cele mai mici preturi.
In judetul Constanta asiguram transport gratuit.
La doua aparate de aer conditionat cumparate, beneficiati de reducere. Puteti aduce chiar si un prieten.
Service sisteme de climatizare non-stop.
Montatori experimentati.

Toate aparatele de aer conditionat livrate de noi vin insotite de certificate de garantie si factura fiscala

Stiati ca?

Instalatiile de climatizare fac atat rece cat si cald? Montand un aparat de climatizare cu inverter, puteti obtine chiar si un raport confort/pret mai ridicat decat pe sistemele clasice de incalzire.
Pe langa puterea de racire, foarte importante sunt particularitatile camerei, instalarea corecta si functiile de dezumidificare?
Atunci cand va alegeti aparatul de aer conditionat, trebuie sa tineti cont si de calitatea aerului respirat, temperatura si umiditatea din camera? Astfel ca sistemele de climatizare nu sunt simple sisteme de racire, ci trebuie sa aiba si functia de control a calitatii aerului.
Foarte importanta este si amplasarea in camera a aparatului de climatizare? Aceste aparate nu trebuie sa bata direct spre pat sau canapea, nu trebuie sa fie prea aproape de tavan si nici incadrate de mobilier.
Din cauza complexitatea produsului, este importanta si oferta de servicii precum instalare si consiliere?